Over JCI

JCI Lier

JCI Lier is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig. Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij. Naast haar lokale activiteiten en commissies biedt JCI een actieve werking en (internationale) congressen met voor elk wat wils. En natuurlijk is het de ideale voedingsbodem voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen.

Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen. Wij vergaderen telkens op de tweede donderdag van de maand in De Comeet, Florent Van Cauwenberghstraat 16-18, 2500 Lier.

www.jcilier.be

Over JCI

JCI Lier en JCI Gheel & Thals zijn een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemende voortrekkers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business.

JCI Vlaanderen telt ongeveer 900 leden, verdeeld over 41 lokale afdelingen.

www.jci.cc