Partner in de kijker: VDAB

Ook dit jaar is VDAB structurele partner van Jobmatch. Dankzij hen kunnen we doelgericht mailings versturen naar de databank, op basis van de gezochte profielen.

Wat is de missie van VDAB?

Ze helpen alle Vlaamse burgers om zelf hun loopbaan te ontwikkelen. Als regisseur scheppen ze het inspirerende netwerk daarvoor. Als dienstverlener zetten ze burgers aan om maximaal hun talenten en competenties te ontplooien.

Het is hun missie om in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding te verzekeren, organiseren en bevorderen met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Alle info: www.vdab.be

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *