Naast jobs, ook keynotes tijdens Jobmatch 2018

Naast de diverse partners die jobs aanbieden, hebben we ook content tijdens Jobmatch 2018. Drie keynotes, elk specialist in zijn/haar vakgebied. We starten om 13 uur met Stef Verbeeck, onze twee andere sprekers volgen nadien.

Benieuwd naar wat ze komen vertellen? Ontdek het hier .

 

Registreren is een must

Inschrijven

Jobmatch 2018 nadert in snel tempo, de partner staan klaar – de registraties stromen binnen.

Het event is gratis, registratie is weliswaar verplicht. Tot woensdag!

Inschrijven

Hoe krijgen we al die bezoekers naar het event?

Jobmatch 2018 buscampagne

Ons team is gestart met een marketingcampagne, om onze partners/standhouders te voeden met bezoekers tijdens het event.  Hieronder vatten we alles graag samen:

Buscampagne

Jobmatch 2018 buscampagne

Vanaf 20 februari 2018, zal er in en rond Lier op enkele gekozen lijnen een buscampagne te zien zijn. Hier krijg je in preview het campagnebeeld.

Direct Mailing via VDAB

VDAB is een structurele partner van het event. Zij hebben de eerste mailing uitgestuurd op hun database. In de komende periode zal, op basis van de gezochte profielen van onze partners, nog enkele doelgerichte e-mailings verstuurd worden.

Online campagne/mailing Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

De Voka afdeling uit Mechelen-Kempen heeft via zijn sociale media de samenwerking aangekondigd. Zij beschikken over een groot netwerk. Er wordt ook nog een e-mailing verstuurd naar een geselecteerd publiek.

Facebook advertising

Jobmatch 2018 heeft een advertising campagne opgestart via Facebook, bij de start van de krokus vakantie. Doelgericht op leeftijd en regio wordt het event aangekondigd. De actie heeft ook onmiddellijk succes, merken we in de aanmeldingen om het event te bezoeken.

Persbericht

Made in Mechelen, Lierbelicht.be en Cartoon Productions hebben ons persbericht van januari goed opgepikt.

Flyers en posters

Ook deze ‘klassieke’ manier van communiceren werkt bij een jobbeurs. De komende weken worden deze bedeeld en gehangen op diverse plekken (o.a. openbare gebouwen Stad Lier, werkwinkels VDAB, partners van JCI Lier ,…).

 

Vacatures bij Defensie

Defensie

Defensie staat op 14 maart 2018 op Jobmatch in Lier. Ze geven ons alvast een overzicht van de openstaande vacatures:

Landcomponent

 • Gevechtsfuncties (Paracommando, Manoeuvre, …)
 • Genie (gevechts-, en constructie-… elektriciteit, loodgieter,…)
 • Communicatie- en informatiesystemen
 • Technicus (bewapening, voertuigen, steunsystemen,…
 • Elektromechanica
 • Informatica

Marinecoponent

 • Nautische dienst + duiker
 • Communicatie en informatiesystemen aan boord van een schip!
 • Scheepselektronica, scheepstechniek, …
 • Detector

Luchtcomponent

 • Meteo
 • Vliegveldbewaking
 • Vliegveldbrandweer
 • Technicus (technicus avionics, technicus luchtvaartmechanica, lasser, bewapening…

Medische componenet

 • Ambulancier
 • Verpleegkundige…
 • Dierenarts-assistent…
 • Arts, Tandarts,…

Partner in de kijker: Voka Mechelen-Kempen

Voka Mechelen - Kempen

Met zo’n 2800 bedrijven, zowel kmo’s, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen

Als structurele partner van Jobmatch 2018, spreekt Voka Mechelen-Kempen hun uniek netwerk aan, om bedrijven en leden te verwelkomen op ons event.

Alle infowww.voka.be/mechelen-kempen

Partner in de kijker: VDAB

Logo VDAB

Ook dit jaar is VDAB structurele partner van Jobmatch. Dankzij hen kunnen we doelgericht mailings versturen naar de databank, op basis van de gezochte profielen.

Wat is de missie van VDAB?

Ze helpen alle Vlaamse burgers om zelf hun loopbaan te ontwikkelen. Als regisseur scheppen ze het inspirerende netwerk daarvoor. Als dienstverlener zetten ze burgers aan om maximaal hun talenten en competenties te ontplooien.

Het is hun missie om in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding te verzekeren, organiseren en bevorderen met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Alle info: www.vdab.be

Partner in de kijker: Defensie

Defensie

Defensie, via de lokale afdeling in onze regio, staat paraat om tijdens Jobmatch 2018 de juiste mensen te vinden. Ze hebben een uitgebreid aanbod van vacatures, die ze ten toon stellen op 14 maart 2018. Al benieuwd naar wie ze op zoek zijn? Bezoek zeker hun website.

Alle info: www.mil.be